Var god dröj... Synpunkter på Nato? Var god dröj... Synpunkter på Nato?

Bild pixabay.com

Nu växer opinionen för att pausa Sveriges Nato-ansökan. Inte minst Sveriges krypande för Erdogan har väckt stark kritik.

Tidigare skrev Hanne Kjöller i DN: Vår Natoansökan börjar alltmer påminna om bygget av tunneln genom Hallandsåsen. Vi fortsätter bara därför att vi börjat. Men frågan måste ställas: När blir priset för högt?

De tusentals medborgare som på eget initiativ skickat in remissvar på departementspromemorian Ds 2022:24 om Sveriges medlemskap i Nato vittnar om besvikelse och vrede i de djupa folkleden. UD förhalar offentligheten.

Citat ur artikel i https://www.nyhetsbanken.se/

Läs hela artikeln nedan

Källa: https://www.nyhetsbanken.se/

>>>ARTIKELN<<<

av admin

Ett svar på ”Var god dröj… Synpunkter på Nato?”
  1. hur kunde vi lämna alliansfriheten. är det hjärnspöken från kalla kriget? eller kanske för att vi har indoktrinerats att se ryssen som fiende sen kalle dussin? nationalismen gror. just när vi måste se planeten o dess invånare som en enhet nej då kryper revirtänket fram o gamla synder blir som nya, bekvämt för hjärnan men kanske oxå genetiskt då allt i naturen överlever just för att nåt annat går under, det är evolution! individualismen splittrar om inte alla drar åt samma håll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *