Samarbets- och solidaritetsorganisationer skickade en petition till Europaparlamentet som krävde omedelbara åtgärder mot USA:s blockad av Kuba

Bild pixabay.com

Dokumentet som presenterats av Cuba Coopération France, State Movement of Solidarity with Cuba in Spain, National Association of Friendship Italy-Cuba och Swedish-Cuban Solidarity Association begär konkreta svar från EU:s institutioner och användningen av de juridiska verktygen tillgängliga för att hantera belägringen och dess konsekvenser.

I denna mening innehåller det en begäran till Europeiska kommissionen att så snart som möjligt lägga fram ett initiativ till Europaparlamentet som gör det möjligt att utse banker i EU:s medlemsstater för att genomföra finansiella transaktioner med ön, ett nästan omöjligt scenario för närvarande på grund av dessa enheters rädsla för sanktioner och påtryckningar från Washington.

Citat från artikel i https://misiones.cubaminrex.cu/

Läs den nedan

Källa: https://misiones.cubaminrex.cu/

>>>ARTIKELN<<<

av admin

Ett svar på ”Samarbets- och solidaritetsorganisationer skickade en petition till Europaparlamentet som krävde omedelbara åtgärder mot USA:s blockad av Kuba”
  1. Ja någon gång måste denna olagliga blockad vara slut och skadestånd krävas av ockupationsmakten USA. Det duger inte att vissa länder gör som de vill som USA, Israel, Ryssland och Kina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *